LICENC TE E RREZIKUT TIDE gjerë botëror TELECOM RADIO


  • Çdo varkë duhet të ketë me ligj një licencë të vlefshme për pika / radio në bord. Ne mund të organizojmë licencën tuaj për pikat / radio në Hong Kong kur aplikoni për regjistrimin e flamurit të Hong Kongut. Licenca e pikave mbulon Radion VHF, radarin, AIS, epirb, transponderin dhe radarin dhe cakton numrat e nevojshëm për të funksionuar saktë.

  • Ne mund të organizojmë një licencë radioje në Hong Kong për klientët tanë. Kostoja është 135 £, - në kombinim me çdo regjistrim flamuri ose 175 £, - nëse e porositni vetëm.

Dokumentet e nevojshme:
  • Jepni dëshmi të sigurimit të palës së tretë
  • Jepni një licencë të vlefshme radio nëse jahti ka një radio VHF në bord
  • Kopja e dokumentit të regjistrimit

Regjistrohuni TANI!

Qëndro i lidhur