• main-banner-hong-kong

  REGJISTRIMI I ARKAVE HONG KONG

  Regjistrimi i jahteve në Hong Kong

Regjistroni varkën tuaj në Hong Kong

SEO
Na lejoni të regjistrojmë varkën ose jahtin tuaj në Hong Kong, Ne jemi kompania më e madhe e regjistrimit të anijeve në botë dhe kemi regjistruar më shumë anije se çdo biznes tjetër detar.
Ne mund të regjistrojmë çdo lloj varke në Hong Kong, duke përfshirë: jahte me vela, varka me motor, jet ski, banesa, RIB, maune, anije tregtare dhe mega jahte. Ju mund ta regjistroni varkën ose jahtin tuaj në Hong Kong si për përdorim privat, komercial ose si anije bareboat. Le të kujdesemi për të gjithë procesin e regjistrimit dhe ne do t'ju kursejmë shumë kohë dhe përpjekje në regjistrimin e varkës tuaj në Hong Kong.


Një nga regjistrat kryesorë të transportit në botë, Regjistri i Transportit në Hong Kong (HKSR), ofron një sërë shërbimesh për pronarët dhe operatorët e jahteve. Statusi i Hong Kongut si një qendër kryesore ndërkombëtare detare dhe mjedisi i tij mikpritës tatimor dhe rregullator kontribuojnë në atraktivitetin e qytetit.

Të gjitha kombësitë janë të mirëpritura të aplikojnë për regjistrim. Nëse të gjitha dokumentet e nevojshme sigurohen në kohën e duhur, procesi i regjistrimit zakonisht zgjat nga 4 -6 javë nga momenti i marrjes së aplikimit. Megjithatë, ne mund t'ju ofrojmë regjistrimin e përkohshëm brenda një jave.

JEMI KOMPANIA E VETËM QË PËRFSHIJMË TË GJITHA

 • Na lejoni të kontrollojmë dokumentet tuaja falas!
  A nuk jeni i sigurt nëse keni dokumentet e sakta për të regjistruar varkën tuaj në Hong Kong. Ju lutemi na dërgoni dokumentet tuaja me email ose Whatsapp dhe ekspertët tanë do t'i kontrollojnë ato falas!
 • Na lejoni t'i përkthejmë dokumentet tuaja falas
  Shërbimi ynë përfshin përkthime falas të të gjitha dokumenteve tuaja të anijes. Kjo do t'ju kursejë shumë para!
 • 7 ditë shërbim ndaj klientit në shumicën e gjuhëve
  Ne kemi qendra telefonike në 3 vende, ku mund të na kontaktoni 7 ditë në javë me staf që flasin; Anglisht, frëngjisht, spanjisht, portugalisht, gjermanisht, holandisht, rusisht, ukrainas dhe polonisht!
 • E garantuar provizore brenda një jave! (Pas marrjes së dokumenteve të nënshkruara)
  Ne kemi staf aktual në Hong Kong dhe nuk përdorim ndërmjetës. Prandaj, ne mund të garantojmë që regjistrimi juaj i përkohshëm të jetë gati në më pak se një javë (pas marrjes së dokumenteve të nënshkruara). Ky regjistrim i përkohshëm është plotësisht i vlefshëm për të përdorur varkën tuaj.

VETËM 4 HAPA TË THJESHTË

 • 01

  FORMA ONLINE

  Plotësoni formularin tonë online në vetëm 3 minuta

 • 02

  dokumentet

  Na dërgoni dokumentet e anijes tuaj dhe kopjen e pasaportës.

 • 03

  përpunim

  Ne i paraqesim dokumentet tuaja autoriteteve të Hong Kongut.

 • 04

  përfundim

  Ne ju dërgojmë regjistrimin tuaj të ri me korrier brenda natës

Cilat dokumente na duhen?

Për të regjistruar jahtin tuaj në Hong Kong, dokumentacioni është shumë i thjeshtë:

1) Kopje e pasaportës e noterizuar

2) Dëshmia e pronësisë / marrëveshjes së shitjes

3) Anketa e rregulloreve të sigurisë

4) Një kopje e policës së sigurimit të jahtit

5 - 7 ditë
Regjistrimi i varkave

Ne mund të regjistrojmë anijen tuaj ose përmes shërbimit tonë të shprehur ose me regjistrimin tonë normal.

3 - 4 javë
Regjistrimi Standard

FJALA E MJETEVE T Del STAFIT Delaware, Spanjisht, Angli, Frëngjisht, Gjermani, DUTCH, UKRAINE & RUSI

Takoni ekspertët tanë

Ne kemi një ekip me shumë përvojë që merret me regjistrimet në Hong Kong.

Partners Carousel

Ne gjithashtu ofrojmë regjistrime të anijeve në vende të tjera

Qëndro i lidhur